esmaspäev, 22. mai 2017

MENÜÜ 22.05-26.05

Esmaspäev 22. mai
H: Rukkihelbepuder keedisega, koolipiim.
Vahepala: porgandi kangid.
L: Pikkpoiss, kaste, kartul, leib, morss. Porgandi-õuna toorsalat.
     Marjakohupiim.
Õ: Piima-lipsupastasupp, võileivad juustuvorstiga.

Teisipäev 23. mai
H: Sepik pasteediga, kakao (koolipiimast).
Vahepala: värskekurgi viilud.
L: Tomatine kanasupp, leib.
     Marjakissell jäätisega.
Õ: Kartulipuder, viiner, kaste, leib, morss.
Vahepala: õuna sektorid.

Kolmapäev 24. mai
H: Tatratangupuder võiga, koolipiim.
Vahepala: ananassi lõigud.
L: Kala poola kastmes, kartul, leib, morss. Peedi-küüslaugusalat.
     Šokolaadikeeks.
Õ: Piima-riisisupp, võileivad singiga.

Neljapäev 25. mai
H: Saiad munavõiga, tee.
Vahepala: tomativiilud.
L: Aedviljasupp sulajuustuga, leib.
     Kakaokissell keedisega.
Õ: Makaroni-aedviljaomlett, leib, koolipiim. Porgandi-õunasalat seemnetega.
Vahepala: banaan.

Reede 26. mai
DENVERI sünnipäev!
H: Maasikakook, piimakohv.
Vahepala: pirni sektorid.
L: Pilaff sealihaga, leib, koolipiim. Kurgisalat.
     Küpsised.
Õ: Piima-klimbisupp, võileivad sinkvorstiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar