neljapäev, 18. mai 2017

MENÜÜ 15.05-19.05

Esmaspäev 15. mai
H: Neljaviljahelbepuder keedisega, koolipiim.
     Vahepala: õuna sektorid.
...
L: Kurzeme strooganov, kartul, leib, morss. Hiinakapsa-paprika toorsalat seemnetega.
     Minikeeks.
Õ: Piima-makaronisupp, võileivad vorstiga.

Teisipäev 16. mai
H: Võisaiad singiga, kakao (koolipiimast).
     Vahepala: paprika ribad.
L: Kalarassolnik, hapukoor, leib.
    Panna cotta marjakastmega.
Õ: Makaronid hakklihaga, ketšup, leib, tee.
     Vahepala: banaan.


Kolmapäev 17. mai H: Riisipuder keedisega, koolipiim.
     Vahepala: kollase peedi lõigud.
L: Ühepajatoit, leib, morss.
    Šokolaadismuuti.
Õ: Piima-klimbisupp, leivad ürdivõiga.
     Vahepala: värskekurgi viilud.


Neljapäev 18. mai H: Sepik tuunikala-kodujuustu kattega, tee.
     Vahepala: tomativiilud.
L: Värviline hakklihasupp, leib.
    Saiavorm, koolipiim.
Õ: Ahjukartul, grillvorst, külm kaste, leib, morss.
    Vahepala: pirni sektorid.


Reede 19. mai
Tähistame ARABELLA sünnipäeva!
H: Küpsisenapoleon, piimakohv.
     Vahepala: apelsini viilud
L: Ahjukana, kaste, kartul, leib, koolipiim. Kaalika-porgandi toorsalat.
    Jäätis.
Õ: Piima-riisisupp, võileivad sinkvorstiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar