teisipäev, 25. aprill 2017

MENÜÜ 24.04-28.04

Esmaspäev 24. aprill
H: Mannapuder marjakastmega, koolipiim.
Vahepala: porgandi kangid.
L: Lasanje kanalihast, leib, morss. Hiinakapsa-õunasalat seemnetega.
     Maisipallid.
Õ: Piima-aedviljasupp, võileivad vorstiga.

Teisipäev 25. aprill
H: Sepik munavõiga, kakao (koolipiimast).
Vahepala: õuna sektorid.
L: Kodune seljanka, hapukoor, leib.
     Karamellkissell keedisega.
Õ: Päikesepuder (kartuli-kaalikapuder), hakklihakaste, leib, morss.

Kolmapäev 26. aprill
H: Riisipuder keedisega, tee.
Vahepala: valge redise viilud.
L: Maksapada porgandiga, makaronid, leib, morss. Peedi-õunasalat.
     Marjakohupiim.
Õ: Piima-mannasupp, võisepik juustuga.

Neljapäev 27. aprill
H: Tatrasepik singiga, tee.
Vahepala: kirsstomat.
L: Hakkliha-nuudlisupp, leib.
     Marjakissell jäätisega.
Õ: Sõrnikud hapukoorega, koolipiim.
Vahepala: pirni sektorid.

Reede  28. aprill
Tähistame KAARLI sünnipäeva!
H: Napoleonikook, piimakohv.
Vahepala: apelsini viilud.
L: Kalaguljašš, kartul, leib, morss. Porgandi-küüslaugusalat.
     Põngerjate jõujook koolipiimast.
Õ: Piima-spiraalmakaronisupp, leivad ürdivõiga.
Vahepala: värskekurgi viilud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar